Har du spørgsmål, ris/ros eller et manuskript, du vil have mig til at læse?

Vil du booke mig til et foredrag/undervisningsforløb, eller har du fundet en kommafejl her på hjemmesiden?

Tøv ikke, men skriv fluks til anette@anetteellegaard.com

anette_ellegaard_foredrag_kurser_kontakt

Foredrag og kurser

Jeg er en erfaren foredragsholder og har efterhånden også afholdt en del skrivekurser. Hvis du har en idé til et foredrag eller kursus, skal du være hjerteligt velkommen til at kontakte mig. For åbne kurser/foredrag, se venligst kalenderen nederst på siden.


Forfatterbesøg og undervisningsforløb

Jeg kommer gerne ud på skoler og biblioteker og fortæller om mig selv og mine bøger. Prisen afhænger af arrangementet, men regn med kr. 4.-5.000 + transport pr. besøg.

Biblioteker kan søge om at få det fulde honorar dækket gennem puljen ForfattercentrumKunst.dk. Skoler kan søge tilskud på kr. 2500 gennem Børn og unges møde med forfattere og illustratorerKunst.dk.


Rådgivning

Min tidsplan er stram, men jeg siger af og til ja til samtaler og kortere forløb med mennesker, som føler, at jeg er den rette til at hjælpe dem. Jeg rådgiver både om personlige problemer og ting, der relaterer sig til skriveprocessen/forfatterlivet. Jeg laver desværre ikke længere terapi, og har du et problem, som jeg ikke tror, jeg kan løse, henviser jeg dig til nogen, som kan hjælpe dig.

Prisen er 800 kr. for 60 min., og samtalen kan foregå over telefon, på Skype eller som walk-and-talk i skoven bag mit hus (tag gummistøvler på). Hvis du tænker, at det her lige er det, du har brug for, så skriv endelig – så ser vi om, vi ikke kan finde ud af noget.

“Jeg har opsøgt Anette flere gange, fordi hun er en fantastisk stærk kombination af faglig tyngde, livserfaring og personlighed. Der er ikke mange som hende.”

Ann Hærskjold, læge


Manuskriptlæsning

Har du brug for konstruktiv feedback på din tekst? Så send mig en uforpligtende mail med en kort beskrivelse af projektet, og hvad det er, du  ønsker feedback på. Vedhæft også nogle sider af teksten. Jeg vender herefter tilbage til dig med en pris og en dato for, hvornår du vil kunne forvente at modtage min udtalelse.

Priseksempler (en normalside = ca. 2100 tegn pr. side):

10 normalsider – ca. 500 kr.

100-150 normalsider – ca. 2500 kr.


Vil du bare sige hej?

Det er også helt i orden. Send en mail eller vink til mig på facebook eller på instagram.