Links til steder, du kan anmelde ADAMS OFFER

Hvis du har følt dig godt underholdt af at læse/lytte til 'Adams offer,' så vil jeg blive utroligt glad for en anmeldelse.

Herunder finder du en liste med direkte links til de mest almindelige platforme, som du kan anmelde bogen på.

Hvis du ikke kan overskue at skrive noget, så bare smid nogle stjerner - jo flere, desto bedre!

Nogle af platformene kræver, at du opretter en profil og logger ind. Det ved jeg godt, er lidt besværligt. Du skal derfor vide, at jeg er taknemmelig for din hjælp.

Ikke bare lidt, men MEGET!

Så af hjertet tusind tak ♥

PS. Hvis du mangler inspiration til, hvad du kan skrive i en anmeldelse, så har jeg lavet nogle forslag under links'ene, som er lige til at copy-paste og evt tilrette, så de passer.SuperLux: 

Papirbogen


Bog og Idé: 

Papirbogen

Ebogen


Gucca: 

PapirbogenMofibo

Lydbogen


Goodreads

Papirbogen


Tips til at skrive en anmeldelse

Spørg dig selv:

1. Hvad kunne du godt lide ved denne bog?

2. Hvem vil du anbefale den til?

3. Kunne du tænke dig at læse mere af samme forfatter?


EKSEMPLER PÅ ANMELDELSER (du er velkommen til at copy-paste eller klippe-klistre og stjæle alle de sætninger, der passer til dig)

En virkelig god bog, som holder spændingen lige til det sidste. Jeg elsker, at [indsæt noget, som du satte særlig pris på, da du læste bogen], samtidig med, at man får et godt indblik personerne og deres indre liv.  Jeg er klar til næste bind i serien!

Super spændende bog, der er godt skrevet. Jeg var fanget fra start til slut.

Jeg blev hurtig fanget ind i bogens univers. Selv om den bliver markedsført som krimi, så synes jeg, den er så meget mere end det.  Fine personskildringer, flydende sprog og et godt plot. Tak for den!

Normalt synes jeg, det er træls, når man følger mere end én person, men i denne bog er de så godt skildret og adskilt, at det på ingen måde forstyrrede min læsning, tværtimod. Det var spændende at blive lukket ind i hovedet på tre så forskellige mennesker og følge deres rejse i løbet af de ti dage, som bogen foregår over. Jeg skal helt klart læse næste bog, når den kommer.

Forrygende god krimi, som jeg vil anbefale alle fans af et godt plot.

Den kan absolut anbefales til alle, som elsker nordiske krimier. Og hvis den bliver filmatiseret (hvilket jeg synes, den er oplagt til), så skal jeg helt sikkert ind og se den.

Er lige blevet færdig med ADAMS OFFER og kan kun sige: læs den! Bogen er en rigtig pageturner og giver tilmed et godt indblik i medicinalindustrien på en måde, som jeg ikke har set før. Samtidig er der masser af dybdegående personskildringer, der gør, at man ikke kan lade være med at knytte sig til nogle af karakterne. Jeg er klar til næste bind og håber, at der ikke går for lang tid, før det kommer.

Hvis du kan lide et godt plot, men også et godt sprog, så er det denne bog, du skal læse. Den har det hele: Gode karakterbeskrivelser, en spændende historie, og et sprog, der bare flyder. Jeg er solgt!