ADAMS OFFER

  • Udkommet på forlaget SuperLux i 2023
  • Forsideillustration af Malene Vinther
  • Sideantal: 460

Bagsidetekst:

10 dage. Så længe skal Indigo Brun kæmpe sig gennem hverdagen i jobbet i medicinalfirmaet, PharmaGrande, før hun og børnene kan komme på en længe ventet ferie.

Men intet går som planlagt.

Da Indigo om morgenen møder ind på arbejde, får hun at vide, at en mand med relation til PharmaGrande er blevet myrdet. Få timer senere finder hun sig selv sigtet og hovedmistænkt for mordet.

15 km syd for PharmaGrandes stålindfattede glasbygning sidder Knallert-Lars i sit kolonihavehus og tæller dråberne fra regnen. Han forstår ikke, hvorfor livet skal være så svært. Hvorfor tager hans gamle ven Kusse ikke sin telefon? I morgen vil han gøre alt, hvad han kan for at finde ham. Men først skal han lige have en øl mere.

To liv, der tilsyneladende ikke har noget med hinanden at gøre, hvirvles ind i et nervepirrende spil. Uden at vide det er de begge viklet ind i den samme sag, og inden længe udvikler deres jagt på sandheden sig til en kamp om liv og død.

ADAMS OFFER er en krimi om penge, magt og status - og om ensomheden i alle dens forklædninger.


BOGTRAILER


FORLAGETS BESKRIVELSE

ADAMS OFFER er en bog, der tager dig med helt ind i de dybeste afkroge af medicinalindustrien. Bogen handler om den udbrændte læge og enlige mor til fem, Indigo. Hun møder op på sit arbejde i PharmaGrande og sigtes for et mord, hun ikke har begået. Ledelsen giver hende straks mundkurv på, men hun kaster sig alligevel ud i at efterforske sagen selv. Ikke så langt derfra sidder Knallert-Lars i sit kolonihavehus. Han undrer sig over, hvor hans barndomsven er blevet af. Uden at vide det er både han og den kvindelige læge viklet ind i den samme sag, og inden længe udvikler deres jagt på sandheden sig til en kamp om liv og død.

Med bogen vil forfatteren åbne medicinalindustrien op. Det handler Ikke om at hænge den ud, men noget, som har så stor betydning for os allesammen, skal ikke være omgærdet af så megen mystik og være så svær at få i tale.

”Ligesom mange andre i lægeverdenen blev jeg meget påvirket af hele Omniscan- skandalen. Det skræmte mig, at en instans, der var sat i verden for at beskytte patienterne, lyttede mere til et medicinalfirma end til en bekymret læge,” fortæller Anette Ellegaard, der er kvinden bag pseudonymet Anet Elga.


BAG OM BOGEN

Hør Anette fortælle om arbejdet med bogen, og hvor lang tid det tog at skrive den.


UDDRAG AF ANMELDELSER

En virkelig imponerende krimidebut.
- Dansk Bibliotekscenter

Lovende krimipotentiale.
- Jyllandsposten

Velskrevet, velfortalt krimi med fine personkarakteristikker.
- Bogmarkedet

En spændende og god krimi.
-Findals krimiside

Den her krimi rammer bare plet […] 5 ud af 5 stjerner – for sikke en fed læseoplevelse!
- @familienbog

Gryden holdes i kog hele vejen igennem […] Jeg glæder mig over, at det ser ud til at blive til en serie.
- Fru Thulstrup


LÆS MERE ...

ADAMS OFFER er første del i en serie. Hvis du er blevet nysgerrig på universet og de tre karakterer, Indigo, Knallert-Lars og Ling, kan du her på hjemmesiden få lov til at komme tættere på. Jeg vil løbende udvide med diverse bonusmateriale, så kig gerne forbi igen en anden gang.

Klik på knapperne herunder for at gå til det, du vil vide mere om: