Indigo

Høst & Søn, 2000

indigo

Vild, ung og hæsblæsende debutroman.
(Runa J. Kähler, Kristeligt Dagblad)

*

En hurtig puls og et sanseligt sprog, som på én gang er råt, autentisk og farceagtigt.
(Kari Sønsthagen, Berligske Tidende)


KØB BOGEN HER


Beskrivelse

Ungdomsroman om den 17 årige Indigo, der bor alene i en lejlighed på Amager. En intens og sanselig fortælling om en forelskelse, der sætter krop og sjæl i flammer og slutter brat og smerteligt. Der er tempo og energi i sproget, flere overraskelser undervejs og hele følelsesregisteret er med lige fra farceagtig humor over desperation til regulær fortvivlelse.


 Anmeldelser

The heart/break theme is convincingly explored in this book, which seesaws compellingly between ectasy and despair. Not to be forgotten is a touch af comedy that sets all the deep and agonishing aspects of the book in relief.
(Danish Childrens Litterature)

Saftig erotik i teenage-krimi.
(Michael Eigtved, BT)

Forfatteren har sans for hverdagens små mirakler og fortrædeligheder. Sproget er kækt.
(Steffen Larsen, Aktuelt)

Bogen er klart og tydeligt skrevet med mange små korte sætninger, der gør sig godt. Den har en meget humoristisk tone med mange små, sjove detaljer.
(Ellen Marcussen, Midtjyllands Avis)

Indigo er en dansk debutroman og en vellykket af slagsen. Det er en meget nutidig roman, både i sprog og indhold, og forfatteren har både litterær tæft og humoristisk sans.
(Kirsten Aggerholm, Børn og Bøger)

Talentfuld.
(Dorte Hygum Sørensen, Politiken)


Lektørudtalelser

Ung, dansk og meget stilsikker debutroman om en hed forelskelse (…) En god og facetteret kærlighedsroman, der nok skal fange de ældste læsere.
(Elin Søborg, lektør)

Forfatteren har altid skrevet historier, men denne om den 17 årige 2.g pige, Indigo, er den første, der er sluppet ud af skrivebordsskuffen. Det er forhåbentlig ikke den sidste, for som debutroman lover den godt. Der er nerve, intensitet og indføling i fremstillingen (…) Unge piger fra 7. klasse og opefter vil helt sikkert sluge denne kærlighedsroman, der taler til hjertet.
(Else Kristensen, lektør)


Hvor kan jeg købe den?

Bogen er udsolgt fra forlaget, men du har mulighed for at købe direkte fra forfatteren her