10 bedste feelgood sange


bedste_feelgood_sange_anette_ellegaard_musik

Nu er sådan en ting som musiksmag meget individuel. Og hvad der føles godt i én situation, kan være helt forkert i en anden. Derfor har jeg sat nogle kriterier for månedens liste, som jeg har forsøgt at overholde.

Jeg har defineret feelgood-musik som musik med en god rytme og en humoristisk tekst, der nogle gange er grænsende til det satiriske. Sådan noget musik, som du kan sætte på, når du skal rydde op, men har bly i armene og i virkeligheden hellere vil ligge under dynen med en plade Marabou.

Nogle få af dem er ikke rigtig sjove, men de virker alligevel, fordi de er så glade. En af dem har jeg haft postet før som video her på bloggen, og én skammer jeg mig faktisk lidt over, hvor sjov jeg synes, den er (gæt selv hvilken). Men jeg elsker dem alle, så de var bare nødt til at komme med.

Og nå, ja. Så var jeg faktisk også lige ved at tage Gene Kelly’s “Singing in the rain” med, men den måtte vige for Folkeklubbens “Fedterøv.”

Lyt med på nedenstående og kom gerne med dit bud på feelgood musik. Jeg ELSKER, når I kommenterer og inspirerer mig – og inspirerer alle andre, der læser med her.

Her er de 10 bedste feelgood sange i fuldstændig uprioriteret orden:

(PS. Ja, jeg ved godt, at jeg har glemt en sort boks på fotoet herover. Det irriterer også mig, men jeg skal lave det hele om helt fra bunden, hvis jeg skal fjerne den, så indtil videre må det se sådan ud. Nobody’s perfect. Heller ikke mine grafiske kreeringer …

PPS. For liste-freaks’ene er der mere at hente i 10 bedste feelgood film, 10 bedste feelgood bøger og 5 bedste feelgood blogs.)


Det brune punktum: Jeg vil i seng med de fleste

Thomas Buttenschøn: Hysterisk

 Monty Python: Always look on the bright side of life

 Laid Back: Sunshine reggae

Det brune punktum: Vi skal ud i det blå

 Gnags: Den dejligste morgen

 Folkeklubben: Fedterøv


 Thomas Buttenschøn: Fantastiske mandag

 

– – – – – – – – – – – – – – – – -> HØR DEN HER 


Akon: I just had sex

 

– – – – – – – – – – – – – – – – -> HØR DEN HER


Så er det din tur! Lad mig høre, hvad DU lytter til, når du skal have løftet humøret, trænger til at grine eller til at få energi til at tage opvasken.