Anette Ellegaard_shAnette Ellegaard er født i 1967 i København og debuterede som forfatter i 2000 på Høst&Søn med ungdomsromanen, Indigo. Siden da har hun udgivet ni letlæste fantasybøger, herunder den præmierede serie, Sandhedens Magt 1-3. Hun har også skrevet en selvhjælpsbog, der har solgt så mange eksemplarer, at hun faktisk gerne må kalde den en bestseller.


Jeg har altid skrevet.

Jeg skrev mine første historier som femårig og har egentlig altid gerne bare villet være forfatter. Af forskellige – temmeligt uovervejede – grunde (som du kan læse mere om i denne her bog) valgte jeg at tage en omvej omkring medicinstudiet først. Jeg har derfor i mange år arbejdet som læge, selv om min debut-bog udkom, mens jeg stadig studerede.

I dag har jeg dog skruet ned for læge-delen og koncentrerer mig i perioder primært om at skrive. Jeg bor i Nordsjælland, har udsigt til skoven og er mor til fire unge mennesker. Privat er jeg gift med en meget forstående mand, og i min fritid dyrker jeg tomater, mountainbiker og nogle gange renser jeg også hønsehus (selv om jeg ikke gider).

På min instagram-profil kan du se fotos af mine tomater, min mountainbike og det tastatur, som jeg til daglig arbejder ihærdigt på at ryste nogle flere bøger ud af. Du kan også følge mig på facebook eller tilmelde dig mit nyhedsbrev, så du får besked, når jeg udgiver en ny bog.

Tak, fordi du kiggede forbi – har du spørgsmål til mine bøger, foredrag eller andet, skal du være mere end velkommen til at skrive til mig.

Skriv til:  anette (snabel-a) anetteellegaard.com