Vind en rigtig feelgood bog


anette_ellegaard_bøger_om_elvere

For et par uger siden postede jeg et blog-indlæg med de 10 bedste feelgood-bøger. Én af bøgerne var Linda Olssons ”Det gode i dig,” som jeg er ret vild med.

Jeg læste bogen i april, mens jeg var i Kina for at besøge min næstældste søn, der studerer derovre (aaaaalt for langt væk!). Vi havde rejst meget og var mætte af indtryk, så jeg tog en timeout-dag i sengen på hotellet i Pingyao.

Historien greb mig med det samme, og jeg læste ”Det gode i dig” i ét stræk, for jeg kunne simpelt hen ikke lægge den fra mig.

Med sin på én gang stærke og følsomme stemme krøb fortælleren ind under huden på mig og gav genklang i den universelle følelse af ensomhed, som jeg tror, alle mennesker kender til, samtidig med at den også gav en udefinerbar fornemmelse af håb, kærlighed og mellemmenneskelig varme.

Jeg har nu været så heldig at få et give-away eksemplar af forlaget Aronsen, som har udgivet bogen.

– Og jeg glæder mig rigtig meget til at sende den videre til dig, eller hvem den heldige vinder nu bliver.


Sådan kan bogen blive din

Hvis du er modtager af mit nyhedsbrev, så tjek din indbakke. Dér står præcis, hvad du skal gøre.

Hvis du ikke i forvejen modtager mit nyhedsbrev, så skal du udfylde spørgeskemaet her: Spørgeskema for bloglæsere.

Folk på nyhedsbrevet deltager med to lodder, mens alle andre deltager med ét. Det er nemlig sådan, at jeg giver mine nyhedsbrevs-læsere særbehandling, når jeg har mulighed for det. Folk skal jo belønnes for at have sagt ja til at lukke mig helt ind i deres indbakke.

Men …

Hvis du ikke er læser af nyhedsbrevet (endnu) og gerne vil fordoble dine chancer, så fortvivl ikke!

Når du har udfyldt spørgeskemaet (dette her: Spørgeskema for bloglæsere), så vil du blive tilbudt at tilmelde dig nyhedsbrevet og dér få et lille tillægsskema med to, bittesmå spørgsmål.

Hvis du gør det – og følger instrukserne undervejs – deltager du også med to lodder.

Det lyder besværligt, men det er det ikke. Jeg lover, at det hele kan gennemføres på få minutter, hvis du er lidt hurtig på tasterne.

Så værs’go – konkurrencen er i gang …

anettee_ellegaard_forfatter(Min timeout-dag i Pingyao, hvor jeg tilbragte hele dagen i sengen med at læse).


… Tjek din indbakke, hvis du allerede får mit nyhedsbrev, og klik her hvis du ikke gør.


PS. Jeg trækker en vinder på søndag d. 17. maj kl. 18. Vinderen får direkte besked og offentliggøres også her på bloggen og på facebook.

PPS. Udover, at du kan vinde en fantastisk bog, hjælper du mig også ved at svare på spørgsmålene, som jeg skal bruge til at finde ud af, om jeg skal justere på nogle ting.