Bloggen er under forvandling


blog-30.maj.2016

De sidste mange måneder har jeg været meget stille her på anetteellegaard.com. Til gengæld har jeg larmet højt andre steder, bla. på min facebook-side, men også på en ny hjemmeside, jeg har sat op.

Som nogle måske har bemærket, så stritter mit forfatterskab nemlig lidt i forskellige retninger. Jeg har skrevet fiktion til unge og til børn, men jeg har også skrevet en selvhjælpsbog til kvinder.

Det betyder, at jeg har et blandet publikum, og at jeg ikke bare kan skrive det samme ud til alle. Fx er det langt fra sikkert, at fordi nogen interesserer sig for mine letlæsningsbøger, så vil de også automatisk have lyst til at høre om mine redskaber til selvudvikling.

Den forskellighed har jeg nu taget konsekvensen af.

Jeg har skilt min fiktionsskrivende side fra den selvudviklende og givet dem hver deres blog at udfolde sig på. Fremover kommer alt, der har at gøre med min selvhjælpsbog, ”Superwoman er en følelse,” til at befinde sig på www.superwoman.one.

Og bloggen her – anetteellegaard.com-bloggen – bliver til en forfatterblog. Jeg nedtoner feelgood-temaet og vil i stedet bruge spaltepladsen på at tage dig med om bag kulissen og fortælle dig hvordan, hvorfor, hvor og hvornår mine bøger bliver til. Jeg har tænkt mig både at blogge om udfordringerne og glæden ved at skrive, og jeg har også tænkt mig at give tips til dig, der selv går med en forfatter i maven.

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang og håber, du fortsat vil følge med – enten det ene eller det andet sted.

Vi høres ved!


PS. Min travlhed den seneste tid, og dét som jeg advarede om i sidste blogindlæg, skyldes, at jeg har taget springet fra forfatter til forlægger og har valgt at genudgive ”Superwoman er en følelse” på eget forlag.

Bogen udkommer i morgen d. 1. juni 2016, men kan faktisk frem til i aften forudbestilles til intropris (kr. 199 – SPAR kr. 50) og så bliver den også signeret.

Brug linket her:

>>> JA, TAK. JEG VIL GERNE BESTILLE ET SIGNERET EKSEMPLAR <<<